Göz Alıcı Makyaj Nasıl Uygulanır?




göz alıcı makyaj uygulamak için en önemli adımlar:
  1. yüzünüzü TEMİZLEMEKLE BAŞLAYIN. Cilt tipinize en  uygun olan  ürünü seçin ( - yıkama jeli, losyonlar  - ) Makyaj uygulamaları almak için cildinizi hazırlayın. Hidrasyon da makyaj başlamadan önce önemlidir.
  2. Bir sonraki adım cilt tonunu eşleşen rengi kullanmaktır. Yüzdeki çizgilerin ,renk farklılıklarının ortadan kalkması için 
  3. Sivilce, lekeler ve akne izleri  gizlemek için gizleme ürünlerini kullanın. Bunun için kapatıcılar kullanın.
  4. Göz makyaj ile başlayın, iç tonları vurgulamak için alt göz kapaklarında ve koyu tonları daha hafif gölgeler kullanın. Daha belirgin bir görünüm elde etmek bir kontur hattı kullanın. Dumanlı gözler şimdi moda Bunlar heyecan verici bakmak ve şık bir görünüm vermek kullanabilirsiniz..
  5. Eye liner ve maskara kullanın. Gözlerinizi kirpiklerinizi  daha çekici ve etkileyici yapar kirpikler için için bukle kullanabilirsiniz.
  6. Mutlaka  allık kullan. Onsuz makyaj eksik görünüyor. Daha doğal bir görünüm için hafif gölgeler kullanın. Çok fazla allık uygulamayın.
  7. Kıyafet renkleri ile eşleşen rujlar tercih edilir. Makyaj artırıcı bir etki veren herhangi bir gölge kullanın. Rujunuzu uygulamadan sonra dudakları bazı parlaklık uygulayın.

Yorumlar