Kilo vermenizi sağlayan kürler

İşte Kilo vermenizi sağlayan kürler! 
Karbonatlı su kürü
1 buçuk litre su, 1 tatlı kaşığı karbonat, ve 1 tatlı kaşığı limonu bir tencerede 10 dakika kaynatın. Kaynayan karışımın 1 saat soğumasını bekleyip sabah, öğle, akşam yemeklerden 30 dakika önce önce birer bardak tüketin. Kısa bir süre içinde kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Beyaz lahana ve maydanoz kürü
1 buçuk litre suyu kaynatıp 5-6 yaprak beyaz lahana ilave edin ve kısık ateşte 5 dakika kadar daha kaynatın. 9-10 dal maydanoz ve yarım çay bardağı limon suyu ekleyin. 25 dakika daha kaynayınca karışımı süzerek posasından kurtulun.
Suyunu dolapta birgün beklettikten sonra yemeklerden önce için. Sindirim ve hazmı kolaylaştıracak, metabolizmayı hızlandıracaktır.
Yoğurt kürü
Yoğurt kürü için gerekenler; 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı tarçın. Bütün malzemeyi karıştırıp dolapta birgün bekletin. sabah, öğle, akşam yemeklerinizden bir saat önce tüketin. Metabolizmanızı hızlandıracak ve sindiriminizi kolaylaştıracak.
Sarımsak kürü
4 diş sarımsağı soyup havanda suyu çıkana kadar dövün. Cam bir kavanozda 500 ml katkısız elma sirkesiyle karıştırın. Kapağını sıkıca kapatıp kavanozu koyu renkli bir poşette serin ve karanlık bir yerde 10 gün bekletin.
10 günün sonunda sabah, öğle, akşam yemekten 10 dakika önce bir tatlı kaşığı bu kürden yutun. 80 kilonun altındaysanız günde 2 kez yeterli olacaktır.
Kaynak: pembenar

Yorumlar